Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Salma Hayek'ten eşi Francois-Henri Pinault'a özel dans gösterisi
        • 1

          2009 yılında iş insanı Francois-Henri Pinault ile nikah masasına oturan oyuncu Salma Hayek, eşi ve kızı Valentina ile birlikte tatil sezonunu açtı.

        • 2

          Ailesiyle birlikte tekne turuna çıkan Hayek, keyifli anlarını da sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

        • 3

          Bir ara mor bikinisiyle masanın üzerine çıkan 55 yaşındaki aktris, eşine özel dans gösterisi sergiledi. Salma Hayek, o anlarda çekilen fotoğraflarını da "Masalarda dans etmek." notuyla yayınladı.

        • 4

          'DESPERADO' İLE ÜNLENMİŞTİ

          Öte yandan 1993 yılında Antonio Banderas ile birlikte 'Desperado' filminde rol alarak kariyerinde zirveyi gören Salma Hayek, böylelikle Hollywood'a giriş biletini kazanmıştı.

        • 5

          "BABAANNE ROLU TEKLİF EDECEK SANDIM"

          Öte yandan son dönemde yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Hayek, geçtiğimiz yıl kadrosunda kendisinin de yer aldığı yeni dönem filmi 'Eternals' filmindeki rolü hakkında konuşmuştu.

          Hayek, kendisine teklif geldiğinde babaanne rolü verileceğini düşündüğünü söylemişti. Filmde küçük bir rol teklif edileceğini düşünen ancak 'Eternals'ın lideri 'Ajak'i canlandıran ünlü oyuncu, daha sonra sözlerini şöyle sürdürmüştü:

          Şoke olmuştum. 50'li yaşlarınızda çok sevdiğiniz bir yönetmenin sizi arayıp 'Süper kahraman olacaksın' dediğini hayal edin.

        • 6

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa