Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri şehirde bulunan 11 adet gölete toplamda 70 bin adet yavru sazan balığı bıraktı.

        2016 yılında uygulamaya konulan su kaynaklarının balıklandırılması projesi kapsamında, Antalya Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü üretim tesislerinde 2020 yılında 5 milyon sazan balığı yavrusu üretildi. Sakarya İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkililerinin talebi doğrultusunda 70 bin adet yavru sazan balığı Sakarya'ya gönderildi. Sakarya İl Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri şehirde bulunan Salmanlı Göleti, Işıklar Göleti, Nalköy Göleti, Akdoğan Göleti, Sekiharman Göleti, Çukurköy Göleti, Kulaklı Göleti, Müezzinler Göleti, Karapelit Göleti, Kemaliye Göleti ve Hüseyinli Göletlerine 70 bin adet yavru sazan balığı bıraktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa