Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Güven HASBAŞ/ADAPAZARI (Sakarya), (DHA) - SAKARYA´nın Adapazarı ilçesinde, tek katlı evde çıkan yangını söndüren itfaiye ekipleri, çatıda mahsur kalan yavru kediyi de kurtardı. 

        Adapazarı'nın Yağcılar Mahallesi Düzgün Sokak´taki Adnan Özhan´a ait tek katlı evde, öğle saatlerinde yangın çıktı. İlk belirlemelere göre, buzdolabının elektrik aksamında başlayan yangın, bir anda tüm evi sardı. Komşuların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri geldi. Yangın, kısa sürede kontrol altına alınıp, söndürülürken ev ise kullanılmaz hale geldi. Yangın sırasında dışarı çıkarak, kendisini kurtaran kadın, evinin yanması nedeniyle sinir krizi geçirdi. Sağlık ekipleri, fenalaşan kadına ambulansta müdahalede bulundu. Çatıda mahsur kalan yavru kedi de itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yangında evde bulunan Kur´an-ı Kerim´in ise yanmaması dikkat çekti. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.  DHA-Güvenlik Türkiye-Sakarya / Adapazarı Güven HASBAŞ

        2020-05-31 16:08:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa