Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, sağlık sorunları olan vatandaşlara her fırsatta ziyarette bulunmaya özen gösteriyor.

        Sapanca Belediye Başkan Özcan Özen, yaptığı esnaf, taziye ve ev ziyaretlerinin yansıra hasta ziyaretlerini sürdürüyor. Hasta ve hasta yakınlarıyla bir süre sohbet eden Başkan Özen, ziyaretteki amaçlarının; hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek olduğunu söyledi. Başkan Özen, “Sağılık insanın en büyük hazinesi. Geçirmiş olduğumuz rahatsızlık ne olursa olsun hayata küsmeden, en olumsuz şartlarda bile yapılabilecek güzel şeylerin olduğunu düşünerek hareket etmek gerekir. Hasta ve hasta yakınlarını ziyaret etmek bizlerin kültür, örf ve adetlerinde olması milletimizin hassasiyetini göstermektedir” dedi.

        Hasta ve hasta yakınları Başkan Özen’in, kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı başkan ve beraberindekilere teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa