Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Serdivan Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, yeni yerinde hizmet vermeye başlayan derneğin başta muhtarlar olmak üzere tüm Serdivanlılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

        Muhtarlar adına konuşan Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Köprübaşı Mahalle Muhtarı Fikret Can, bugüne kadar Serdivan’da yapılan hizmetlerin yanı sıra muhtarlara verdiği desteklerinden dolayı da Başkan Alemdar’a teşekkür ettiklerini ifade etti. Belediye olarak muhtarlarla her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Yusuf Alemdar, hizmet noktasında ihtiyaçların tespit edilmesi ve çözüme kavuşturulması adına muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini belirterek, “Vatandaşlarımızın kendilerine yetki vererek, mahallenin temsili noktasında görevlendirdiği muhtarlarımızla bu güne kadar nasıl dirsek temasında olduysak, bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bizim işimiz hizmet etmek, ihtiyaçları yerinde tespit ederek en hızlı şekilde sonuç almaktır. Bu noktada muhtarlar derneğimize tahsis ettiğimiz yeni hizmet binamızın da hem ilçemize hem de muhtarlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa