Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu gerçekleştirdiği anma töreni ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü andı.

        Adapazarı İmam Hatip Ortaokulu’nda Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 80’inci yıl dönümünde, öğrencilerin, velilerin ve okul idaricilerin katılımıyla törenle anıldı. Saat 09.05’te sirenlerin çalmasıyla, saygı duruşunda bulunuldu. Ardından, İstiklal Marşı okundu. Okul bahçesinde düzenlenen anma programından sonra, Konferans Salonu’nda devam etti.

        Okul Müdür yardımcısı Ömer Hacıoğlu, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Yusuf Ali Kağızmanlı tarafından 'Ölmez Atatürk’ şiirini okundu. Daha sonra katılımcılara Atatürk’ün hayatı ile ilgili sinevizyon izletildi. Türkçe Öğretmeni Hale Alsaran eşliğinde öğrenciler tarafından seslendirilen 'Atatürk’ün hayatı’ oratoryosu ise katılımcılardan büyük beğeni aldı. Oratoryonun ardından Yusuf Ali Kağızmanlı tarafından 'Eledim Eledim’ türküsüyle program sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa