Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde meydana gelen feci trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve kızı kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.

        Kaza, Adapazarı ilçesi Kaynarca yolu Emirdağ Mezarlığı Keresteciler kavşağında meydana geldi. İki araç kavşakta çarpışmış, meydana gelen trafik kazasında anne Hatice Bıçakçı olay yerinde, kızı Zeynep Yapan ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kaza sonucu yaralanan 7 kişinin de tedavilerinin hastanelerde devam ettiği belirtildi. Anne ve kızının cenazeleri öğlen saatlerinde Erenler ilçesinde bulunan Türbe Camii'ne getirildi. Kazada ölen kişilerin yakınları cami önünde taziyeleri kabul etti. Cenaze namazına çok sayıda sevenleri katıldı.

        Anne Bıçakçı ve kızı Yapan, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Emirsultan aile mezarlığına defnedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa