Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        YADEM tarafından her ay düzenli olarak gerçekleştirilen sağlık taramaları kapsamında üyeler, Büyükşehir Tıp Merkezi’ne gelerek Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Arzu Berktaş’a muayene oldu.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek Merkezi tarafından yaşlılara yönelik her ay düzenli olarak gerçekleştirilen sağlık taramaları yeni bir kontrol ile devam etti. YADEM üyeleri Büyükşehir Tıp Merkezi’ne gelerek Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Arzu Berktaş’a muayene oldu. Dr. Berktaş, sağlık taramasının ardından YADEM üyelerine sağlık durumları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

        Sağlık taramaları ile üyelerinin sağlık durumlarına ilişkin bilgiler elde ettiklerini söyleyen YADEM Sorumlusu Ömer Faruk Karataş, “Büyükşehir Belediyesi Tıp Merkezimizde her ay düzenli olarak yaşlılarımıza yönelik sağlık taraması gerçekleştiriyoruz. Kulak, burun, boğaz tedavisinin ardından bu ay da merkezimizin Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Arzu Berktaş yaşlılarımızın muayenelerini gerçekleştirdi. Yaşlılarımızın sağlık durumlarına ilişkin bilgileri paylaştı. Başlattığımız bu uygulama hem yaşlılarımız hem de aileleri tarafından çok güzel karşılandı. İnşallah sağlık taramalarımızı yeni alanlarda da devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa