Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın tek uydu televizyonu olan ve Sakaryaspor'un da yeni sezondaki iç saha maçlarını yayınlanacağı TV264, 1 Eylül’de test yayınlarına başlıyor.

        Test yayının ardından yayın dönemini açarak resmen yayınlarına başlayacak olan TV264, Türksat uydusunun yanı sıra platformda da yayın yapacak. TV264 ayrıca Sakaryaspor’un 20182019 iç saha maçlarının da yayın haklarını satın alarak, Sakaryaspor sevgisini dünyanın her yerinde yaşayan Sakaryalılarla buluşturacak. Yaklaşık 1 buçuk yıldır inşaat ve teknik donanım süreçlerini tamamlayan TV264, Adnan Menderes Caddesi üzerindeki medya plazada hizmet verecek. Kadrosunda deneyimli isimleri bulunduran TV264 hakkında konuşan TV264 Genel Müdürü Caner Özkoç, “1 Eylül itibariyle test yayınlarına başlıyoruz. Sakarya’nın tek uydu televizyonunu yayına hazırlamanın büyük heyecanını yaşıyoruz. 3 katlı modern bir binada son teknoloji stüdyo ekipmanları kurduk. 1 buçuk yıllık bekleyişimiz, Sakarya’nın hak ettiği kanalı en iyi şekilde yayına alabilmek içindi. Acele edip, Sakaryalıları hak etmedikleri bir ekranla buluşturmak istemedik. Çok şükür 1 Eylül’de ekranımızı dünyaya açıyoruz” dedi.

        Haber ağırlıklı tematik yayın yapacaklarının altını çizen Özkoç genç isimlerle çalıştıklarını söyleyerek, “Biz bir haber kanalıyız. Sakarya ile ilgili yayınları ekranımıza taşıyacak, şehrin insanlarının nabzını tutacağız. Saat doldurmak için hazır alınan programlarla yayın yapacak bir televizyon kanalı değil TV264. Deneyimli bir ekiple çalışıyoruz. Ekranımızda da önemli isimler programları ile karşınızda olacaklar. Şehrin birçok önemli gazetecisi ile anlaştık. Ulusal kanallarda program yapan isimlerle sözleşmeler imzaladık. Bunları hafta içinde duyuracağız. Şu an hummalı bir çalışmamız var. Genel Yayın Müdürlüğümüzü deneyimli isin Aziz Güvener yapacak. Medyabar gibi Türkiye’nin en çok tıklanan yerel haber sitesinin mimarlarından olan Güvener, şu an ekibimizin başında. Uzun yıllar Sakarya yerel medyasında habercilik yapan Hakan Turhan’da aramızda. Sakaryaspor’un maç yayınlarının alınmasında Spor Müdürümüz Serhat Yılmaz ve Editörümüz Erhan Kaytanbay’la birlikte büyük emeği var. Yayına hazırlık sürecimizde sosyal medya ve iletişim ajansımızın sahibi olan Safa Polat’tan da sözleşmeli olarak destek alıyoruz. Yerel ve ulusal basında çalışmış Polat, Yayın Koordinatörü olarak tüm programlarımızı oluşturarak koordine ediyor" diye konuştu.

        Frekans bilgilerinin hafta içinde duyurulacağını ifade eden Özkoç, “Uzun bir bekleyiş sürecinin sonuna geldik. Mutluyuz. Sakarya’nın evlatları bu şehrin kendi öz sermayesi ile kurulan bir televizyonu hayata geçiriyor. Bu televizyon Sakarya’nın kendi emeği, kendi gücü ve kendi başarısıdır. Asıl işimiz şimdi başlıyor. 40’a yaklaşan programımız olacak. Bunların yüzde 95’i kendi iç yapımlarımız. Yani Sakarya’da üretip Sakarya için ekrana taşıyacağız. Bizim işimiz habercilik. Sakarya’nın ekranı TV 264 hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa