Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı makamında ziyaret etti.

        Seçim sonuçlarının ülke ve millete bir kez daha hayırlı olmasını temenni eden AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, seçim çalışmaları boyunca Serdivan’da gösterilen teveccühten dolayı başta Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken olmak üzere tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti.

        Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Erdoğan Atabek’e yoğun temposuna rağmen gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Milletvekillerimizle birlikte uyum içerisinde hareket ederek, hemşehrilerimize en güzel hizmeti sunmanın gayretiyle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa