Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sapanca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ilaçlama ekibi ilçe genelinde ilaçlama çalışmasına devam ediyor.

        Yaz aylarının en büyük sorunlarından biri olan sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı Sapanca genelinde ilaçlama çalışması belediye tarafından aksatmadan yapılıyor. İlaçlama ekipleri mesai saatleri içerisinde bataklık, su birikintileri, fosseptik ve su kanallarını çevrelerini zararlı canlılardan arındırmak için hummalı bir şekilde çalışıyor. Sivrisinek, sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi açısından erken dönemde yapılan larva mücadelesi son derece önemli olduğundan, bütün mahallelerin ilaçlaması programlanan güne göre yapılıyor.

        Halk sağlığının korunması amacı doğrultusunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Park Bahçeler Müdürü Kazım Şirin, “Vatandaşlarımızın yaz aylarını rahat geçirmesi ve çevre sağlığının korunması adına çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa