Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde bu yıl birincisi düzenlenen El Sanatları Festivali ilçe halkından ve çevre halktan yoğun katılım gördü.

        Bu yıl ilki düzenlenen Kaynarca El Sanatları Festivali Kaynarca Kültür Merkezi yanında bulunan otopark üzerinde gerçekleştirildi. Festival de ev kadınlarının ve genç kızların hazırladığı ürünler tanıtıldı. SAMEK ve Halk Eğitim kurslarında yapılmış olan el sanatlarının da tanıtıldığı festivalde, stant açan herkes yaptığı ürünleri tanıtmanın yanı sıra satabilme imkanı da buldu. Kaynarca Belediyesinin düzenlemiş olduğu festivale öncülük eden Hatice Kara ve Suzan Tufan tarafından, “Kurslarda ve kadınların kendi evlerinde hazırladıkları ürünleri gelip burada satabilecek olması çok güzel bir şey, en azından emeğinin karşılığını almış olacaklar” denildi.

        Festivale katılan vatandaşlara yemek ikramı yapılırken, festival sonunda ilçenin yerel sanatçıları halka müzik ziyafeti verdiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa