Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya'nın Geyve ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

        Kaza, Geyve ilçesi Ankaraca Caddesi'nde bulunan kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kavşakta dönmeye çalışan motosiklet sürücüsü ile karşı yönden gelen 41 VV 783 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklette bulunan 2 kişi yere savrularak yaralanırken otomobilde de maddi hasar meydana geldi. Yaralılar olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalelerinin ardından Geyve İlçe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis yaşanan kazayla ilgili inceleme başlattı.

        Öte yandan, mahalle sakinleri ise aynı kavşakta sıklıkla kaza meydana geldiğini belirterek kavşağın olduğu bölgeye set yapılması istediklerini söylediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa