Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kocaali Karşı Mahallesi’nde gençlerle bir araya gelerek talepleri olan futbol sahasının yapılacağını müjdeledi.

        Kocaali Karşı Mahallesi’nde gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, futbol sahası müjdesi verdi. Kocaali Belediye Başkanı Ahmet Acar, SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan’ın da yer aldığı buluşmada Başkan Toçoğlu, hayata geçirilecek futbol sahası için incelemelerde bulundu. Gençler; Başkan Toçoğlu’na inşa edilecek spor sahası için teşekkür etti. Kocaali’ye yaptığı ziyaretin öncesinde yaşanan gelişmeleri paylaşan Başkan Toçoğlu, “Seçim öncesi Kocaali’de genç arkadaşlarımızın futbol sahası talepleri vardı. Seçim çalışmalarının ardından kendilerini ziyaret edeceğimi söylemiştim. İlçe belediye başkanımız ve bürokratlarımızla birlikte Karşı Mahallemizde incelemelerde bulunduk. İnşallah gençlerimizin spor yapabilecekleri futbol sahası için kısa süre içerisinde ihaleye çıkacak ve ilçemize kazandıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

        Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya’nın spor alanında gün geçtikçe geliştiğini kaydederek, “Şehrimiz Sakaryaspor, Büyükşehir Basketbol Takımımızın yanı sıra bireysel sporlarda da önemli bir aşama kat etti. Bizde gençlerimizin spor yapabilecekleri alanların sayısını her geçen gün arttırıyoruz. Modern spor tesislerini hizmete alıyoruz. İnşallah Kocaali ilçemizde de inşa edeceğimiz çalışma genç arkadaşlarımızı sahada buluşturacak” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa