Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaali’de 20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilerek ilçenin sosyal yaşantısına hediye edilen Sahil Park ve Sosyal Tesisler misafirlerini bekliyor.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaali’de 20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilerek ilçenin sosyal yaşantısına hediye edilen Sahil Park ve Sosyal Tesisler misafirlerini bekliyor. Plajı, yüzme havuzu, oyun alanları, yürüyüş yolları, spor ve yeşil alanları, kafeteryası ile Kocaali’nin turizm geleceğine kazandırılan tesislere tüm kadınları davet eden Halkla İlişkiler Şube Müdürü Taha Toplu, ayrıntılı bilgi için 0549 454 94 65 numaralı telefonun aranabileceğini belirtti.

        Taha Toplu, “Şehrimizin kuzey ucu olan Kocaali’de güzel bir çalışmayı hayata geçirerek hemşehrilerimizin kullanımına sunduk. Kadınlara özel projemiz bu alanda örnek bir tesis olacak. Kadınlarımız yaz boyunca sosyal aktivitelerini Kocaali Sahili Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirecek. Sadece şehrimizden değil, bölgeden de ciddi anlamda talep geleceğini öngörüyoruz. Kadınlar tesislerimizle ilgili ayrıntılı bilgiye 0549 454 94 65 numaralı telefonu arayarak ulaşabilirler” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa