Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'nın Hendek ilçesinde yerel bir gazeteci, kanser hastası eşine tedavi gördüğü hastanede doğum günü pastasıyla sürpriz yaptı.

        Gazeteci Gürkan Özer, kanser tedavisi gören eşi Mukaddes Özer için Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'nde doğum günü organizasyonu düzenledi.

        Özer, eşinin kemoterapi gördüğü onkoloji servisine doktorlar eşliğinde pastayla girdi.

        Sürprize şaşıran Mukaddes Özer, sağlık çalışanları ve hastane arkadaşlarıyla mutluluk yaşadı.

        Gürkan Özer, eşinin tedavisi süresince onkoloji bölümünde bulunan doktorlar ve hemşireler ile aile gibi olduklarını söyledi.

        Doğum günü nedeniyle eşine ve onkoloji servisinde tedavi gören hastalara moral olması amacıyla böyle bir sürpriz yapmayı planladıklarını ifade eden Özer, "Tedavi sürecinde kendilerine aile gibi davranan doktorlar ve hemşirelere eşim için düzenlediğimiz doğum günü etkinliğine destek verdikleri için teşekkür ederim." dedi.

        Mukaddes Özer ise beklemediği bu sürpriz karşısında çok mutlu olduğunu ifade etti.

        Tedavi gördüğü sırada doktorlarla eşinin elinde pastayla bir anda yanına geldiğini dile getiren Özer, "Burada böyle bir sürpriz yapılacağı aklıma gelmemişti. Beni çok mutlu ettiler, emeği geçen herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Sakarya İlçeleri
        Tüm Sakarya Haberleri
         Sakarya

        Sakarya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa