Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polisi bile şaşırtan zanlı!

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Kağıthane Çağlayan Mahallesi'nde 24 Ekim günü, Suriye uyruklu vatandaşların yaşadığı evde gasp olayı yaşandı. İddiaya göre, silahlı ve polis yeleği giymiş 4 kişi, "Polisiz arama yapacağız" diyerek eve baskın yaptı. Şüpheliler tarafından elleri ve kolları bağlanan mağdurların cep telefonları ile paraları alındı.

        KAMERADAKİ ŞÜPHELİLER

        Şikayet üzerine harekete geçen Gasp Büro Amirliği ekipleri son bir ayda Beyoğlu'nda benzer 3 olay daha olduğunu belirledi. Bu olayları da mercek altına alan polis, şüphelilerin aynı kişiler olduğunu tespit etti. Polis, son olayın yaşandığı bölgedeki güvenlik kameralarını inceledi, şüphelilerin görüntülerine ulaştı.

        KİMLİKLERİ ŞAŞIRTTI

        Elde edilen görüntülerde 4 şüpheli olay sonrası sokakta yürürken görülüyordu. Şüphelilerin kimlikleri de belirlendi. Aykut P.'nin bir ilçe milli eğitim müdürlüğünde görevli devlet memuru olduğu ortaya çıktı. Bayram Y.'nin gasp suçundan 15 yıl, Selçuk D.'nin ise 14 yıl cezaevinde yattığı ve iki ay önce tahliye olduğu belirlendi. Düzenlenen operasyonla yakalanan 4 şüphelinin yabancı uyruklu kişilerin evlerinde gasp ettikleri cep telefonlarını satarak, elde edilen paraları bölüştükleri tespit edildi. Soruşturmanın ardından zanlılar adliyeye gönderildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa