Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Korkunç! Televizyondan satıyorlardı
        .png
        .png

        Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, sahte ilaç satıcılarının ne olduğu anlaşılamayan toz maddeleri hap haline getirerek piyasada sattıklarını tespit etti.

        SAHTE İLAÇ İMALATHANESİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

        Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, İnsan sağlığını tehlikeye düşürecek hijyen olmayan ortamlarda, ne olduğu belirsiz toz maddeleri hap haline getirildiği sahte ilaç imalathanesine operasyon düzenlendi.

        MİLYONLARCA SAHTE HAP BASACAKLARDI

        Operasyonda, ilaç kalıp makineleri ile milyonlarca hap imalatında kullanılacakolan içeriğinde henüz ne olduğu anlaşılamayan 100 kiloya yakın toz madde ele geçirildi.

        REKLAM

        SAHTE İLAÇ ÇETESİNİN ÜYELERİ GÖZALTINA ALINDI

        Kişilerin hayat ve sağlığını tehlikeye sokacak şekilde ilaçyapma suçlamasıyla Pakistan uyruklu Ameek A. ile Türk vatandaşı Hakan İ. Gözaltına alındı. İşyeri sahibi olan Ümit Ö.'nün yakalanması için de operasyonlara devam ediliyor.

        SATIŞA HAZIR BİNLERCE KUTU İLAÇ ELE GEÇİRİLDİ

        Düzenlenen operasyonlarda, basılıp, kutulara konularak etiketlendirilmiş binlerce kutu ilaca da el konuldu. Zanlıların dünyaca ünlü ilaç markalarının isimlerinin yanına bir harf değişikliği yaparak kutuladıkları ve sanki Orijinal ilaçmış gibi bir görüntü sağladıkları öğrenildi.

        TELEVİZYON VE İNTERNET KANALLARINDAN PAZARLAMIŞLAR

        Zanlıların internet siteleri ve uydu üzerinden yayın yapan televizyon kanalları üzerinden verdikleri reklamlarla sahte ilaçları pazarladıkları öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa