Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Akapunkturla 70 kilo verdi

        Bursa'da 200 kilo olması nedeniyle yürümekte zorluk çeken ve sağlık sorunları yaşayan şahıs, akupunkturla bir yıl içinde 70 kilo verdi.

        200 kiloyken yürümekte dahi güçlük çektiğini söyleyen Musatafa Sezencan, ''Akupunktur sayesinde 130 kiloya düştüm. Şimdi rahat bir şekilde yürüyebiliyorum. Sağlığıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum'' dedi.

        Akupunktur sayesinde 70 kilo veren Mustafa Sezencan, ilk başlarda tedaviye inanmadığını fakat aldığı neticeden son derece memnun olduğunu söyledi.

        Zayıflarken herhangi bir sıkıntı çekmediğinin altını çizen Sezencan, ''Strese girmedim, mide yanması olmadı. Daha evvel kilo vermeyi denediğimde yaşadığım bu sıkıntılardan dolayı başarılı olamamıştım. Şimdi 70 kilo vermiş olmak beni hem ruhen hem de fiziki yönden çok rahatlattı. Şimdi kendimi kuşlar gibi hissediyorum'' diye konuştu.

        AKAPUNKTUR ZAYIFLAMADA NASIL ETKİLİ OLUR?

        İştah ve acıkmayı azaltır

        Midede ekşime ve yanmayı önler

        Halsizlik ve bitkinliği önler

        Stresi azaltır

        Metabolizmayı düzenleyici ve hızlandırıcı rolü vardır

        "Akapunktur tedavisiyle verilen kilo geri alınıyor" deniyor. Bu doğru mu?

        Kişiler "Ben bu programı uygulayıp 10 kg vereceğim" diyor. Uyguluyorlar, kilo da veriyorlar. Ama uygulanan beslenme sistemi verilen kilolardan sonra kesiliyor. Önemli olan da verilen kilodan sonra vücudu yeni duruma adapte etmek. Bu yapılırsa kilo geri alınmıyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa