Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Ünlülerden çocuklara destek

        “Çocuklar Hep Gülsün” düşüncesiyle yol çıkan Gaziosmanpaşa Hastanesi Böbrek Nakli Merkezi yaşıtlarına göre zor bir çocukluk dönemi geçiren, nakil olmuş ve diyalize giren çocukları, 17-19 Eylül tarihleri arasında Silivri Klassis Otel’de bir araya getiriyor.

        Gaziosmanpaşa Hastanesi Böbrek Nakli Merkezi tarafından organize edilen, Sağlık Bakanlığı İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün desteklediği 1. Geleneksel Yaz Çocuk Kampı’na ünlü sporcu ve sanatçılarda destek verecek.

        Aralarında Hakan Şükür, Tanju Çolak, Metin Tekin ve Nasuh Mahruki gibi ünlü sporcular ile çocuklar tarafından çok sevilen İsmail YK’nın da bulunduğu sanatçılar çocuklarla bir araya gelip, onlara moral aşılayacak.

        Geleneksel Yaz Çocuk Kampı’na böbrek nakli olmuş ve böbrek bekleyen diyaliz hastası 80’e yakın çocuk ve aileleri katılacak. Çocuklar 3 gün boyunca, yapılacak etkinliklerle moral depolarken, Gaziosmanpaşa Hastanesi Genel Koordinatörü Dr. Sedat Azak, Organ Nakli Merkezi Sorumlusu Doç.Dr. Alp Gürkan, Nefroloji Uzmanı Doç.Dr. Sevgi Şahin’in katılımcılara böbrek nakli ve diyaliz konusunda bilgiler verecek.

        17 Eylül Cuma günü saat 16.30’da gerçekleşecek açılış kokteyli ile başlayacak olan kampta, 18 Eylül Cumartesi günü saat 13.00’de bir basın toplantısı yapılacak. Toplantıya Unutulmaz futbolcular Tanju Çolak ve Metin Tekin ile ünlü sanatçılar katılacak. Organizasyonun 3. günü olan 19 Eylül Pazar günü ise Hakan Şükür ve ünlü dağcı Nasuh Mahruki 11.30- 14.00 saatleri arasında spor ve yaşamda edindikleri deneyimlerini ve anılarını çocuklarla paylaşacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa