Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Sosyal Güvenlik Personel alımı Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman 2019! 29 bin 600 Sağlık Bakanlığı memur alımı başvuru nasıl - Sosyal Güvenlik Haberleri

        Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman yapılacak? Soruları çığ gibi büyüyor. 2019 yılında 29 bin 600 personel alımı yapılacağının duyurulması ardından ilanın yayınlanması vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Atama bekleyen sağlık mezunununilk tercihlerinin ne zaman yapılacağı da sorgulanan sorular arasında. İşte detaylar...

        SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

        Geçtiğimiz yıllarda yapılan personel alımlarındaMayıs ayına kadar tercihler yapılmış ve atamalar gerçekleşmişti. Ancak 2019 yılında Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin henüz net bir açıklama yapılmadı.

        SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

        REKLAM

        Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları Bakanlık tarafından işe alımı ilanının yayınlanmasının ardından haber sitemizde de yer alacaktır.

        SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI MÜLAKAT OLACAK MI?

        Alımların nasıl yapılacağına dair henüz resmi bir sınav takvimi açıklanmadı. Öte yandan,Sağlık Profesyonelleri Platformu Kurucusu Aras Ali Altıntaş yaptığı açıklamada, "30 bini aşkın atama için ilk tercihlerin Haziran ayında yapılacağını işaret etti.

        Haberi Hazırlayan: Büşra Kamış
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa