Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Rusya’da vahşet, karı koca insan eti yemiş!

        Rusya’nın Krasnodar bölgesinde bulunan bir telefondaki kesik baş görüntüsünden yola çıkan polis, karı koca cinayet zanlılarının öldürdükleri insanların etini yediklerini belirledi. 30 cinayetin şüphelisi durumundaki karı kocanın 7 cinayetin faili olduğu netleşti.

        Rusya’nın Krasnodar bölgesinde 1999 yılından beri işlenen çok sayıda cinayetin arkasındaki sır perdesi, Repin Caddesi'nde yol işçilerinin bulduğu bir telefonla aralandı. Yol işçileri buldukları telefonun sahibine ulaşmak için fotoğraf galerisine bakınca kesik kadın kafasıyla özçekim yapmış bir kişinin fotoğrafına rastladı. Bunun üzerine hemen polise haber verildi. Polis yol işçilerinden telefonu alarak inceleme yaptı. Kafası kesilen kadının geçtiğimiz yıl Krasnodar’da havacılık okulunun bahçesine gömülen bir cesede ait olduğu belirlendi.

        REKLAM

        Çorap söküğü gibi geldi

        Gözaltına alınan katil zanlısı Dmitry Baksheev (36) ilk ifadesinde cinayeti karısı Natalia Baksheeva (43) ile işlediğini itiraf etti. Bunun üzerine zanlının karısı da sorguya alındı. Çiftin geçtiğimiz yıl Krasnodar bölgesindeki 7 cinayeti birlikte işlediği ortaya çıktı.

        30 cinayetin şüphelisi oldular

        Yapılan araştırmalarda Krasnodar bölgesinde işlenen cinayetler incelemeye alındı. Delillerle birlikte yapılan araştırmalarda geriye dönük 30 cinayetin bu çift tarafından işlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Şu ana kadar 7 cinayetin çift tarafından işlendiği ispatlanmış oldu. Diğer cinayetlerin araştırması hala sürüyor. Çift ise sadece geçen yıl kafası kesilen kadının cinayetini kabul etti.

        İnsan eti yemişler

        Yapılan incelemelerde şu ana kadar işlenen cinayetlerde cesetlerin parçalandığı, etlerinin ise yenildiği tespit edildi. Çiftin cinayetten sonra cesetleri parçalayarak bir kısmını yediği öğrenildi. Çiftin 1999 yılına kadar Rusya’da insan eti yiyen bir aileden sonra ikinci vaka olduğu, 1999 yılında tutuklanan aileden sonra Krasnodar bölgesinde işlenen 30 faili meçhul cinayetin araştırmasının yapıldığı belirtildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa