Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Robinho, Sivasspor'la ilk antrenmanına çıktı! - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Kulüp tesislerinde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen idmana yeni transfer Robinho da katıldı. Isınma hareketleri, istasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman top kapma ve yarı sahada çift kale maç ile sona erdi.

        Antrenman öncesi basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Samet Aybaba, "Akhisarspor mücadelesi iyi oynadığımız bir maçtı, yakaladığımız pozisyonlar var. Pozisyonları skora yansıtmak lazım. Bu yönden sıkıntı yaşadık. Oyuncuların performansından, mücadelesinden çok memnunum. Önümüzde zorlu bir Malatya maçı var. Onlar da bizimle beraber Süper Lig'e çıktı. İyi takım oluşturdular. Özellikle kendi sahalarında iyi oynuyorlar. Başarılı bir takımları var, zor bir maç olacak. Biz puan kaybetmek istemiyoruz. Oluşturduğumuz takımın performansı belli. Orada da bu performansı yansıtıp 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

        TRANSFERDEN MUTLU!

        Robinho'nun transfer edilmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Aybaba, "Böyle kaliteli oyuncular ülkemize gelsin. Yıllarca hep bunları savunduk. Bizim oyuncularımız da onlardan bir şey öğrensin. Onların da bir şeyleri geliştirme şansları var. Şimdi bizim genç oyunculara görev düşüyor. Takımdaki yerli oyunculara görev düşüyor. Onlar da kendini biraz geliştirirse zaten bizim amacımız Türk futboluna katkı sağlamak. Birinin bir yere gelip bir şey yapmasıyla planlanmış bir şey değil bu. Bu arkadaşımız da inşallah takım içine katılır ve katkılı olur. Biz de böyle bir yıldızı seyrettirdiğimiz için hem de ondan Sivasspor faydalandığı için mutlu oluruz" diye konuştu.

        REKLAM

        Bir yabancı oyuncu transferi daha yapacaklarını anlatan Aybaba çalışmaların devam ettiğini belirtti.

        Robinho'nun Evkur Yeni Malatyaspor maçında oynayıp oynamayacağının sorulması üzerine Aybaba konuşan Aybaba, "Bakacağız, çalışacağız. Onların ligi 3 Aralık'ta bitti ama ondan sonra çalışmaya devam etmiş. Şimdi buradaki performansına bakacağız. Onun da öbür oyunculardan bir farkı yok. Kim hak ediyorsa o oynayacak. Bizde şöyle bir şey var. Yaşlıydı, gençti, oralıydı, buralıydı diye bir ayrım yok. Sahadaki performansı oynamasını gerektiriyorsa oyuncu arkadaşımız oynuyor. Öbürü de onun yerine geçmek için çalışıyor. Robinho'nun hazır olma anlayışı ile bizimki farklı oluyor. Bakacağız, değerlendireceğiz" yanıtını verdi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa