Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rize’nin fethinin 557. yılı düzenlenen programla kutlandı.

        Rize’nin fethinin 557. yılı düzenlenen programla kutlandı. Rize Belediyesi’nin organize ettiği etkinlik İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, çok sayıda protokol üyesi ve vatandaş katıldı

        Kur’anı Kerim tilavet ile başlayan program, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Bay tarafından “Bir Tarihçi Gözüyle Rize’nin Fethi” konulu konferansla devam etti. Konferansın ardından ise Fatih Sultan Mehmet tarafından gerçekleştirilen Fetih’in tiyatro gösterisi sergilendi. Duaların edildiği Rize’nin Fethi programında Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Başkan Kasap tarafından Tarihçi Doç. Dr. Abdullah Bay’a çiçek ve plaket takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa