Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rize'de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, protokol, askeri personel ve vatandaşların katılımıyla Rize Valiliği önünde düzenlenen törenle kutlandı.

        Rize’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Rize Valiliğinde Vali Erdoğan Bektaş’ın makamında tebrikleri kabulüyle başladı. Program daha sonra Valilik önü tören alanında devam etti. Tören alanında Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Törende Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşların bayramını kutladı.

        Programda konuşmanın ardından şiirler okundu, halk oyunları gösterisi sunuldu. Rize protokolü, askeri personel ve vatandaşların hazır bulunduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı geçit töreniyle son buldu.

        Tören sonrası İsmail Kahraman Kültür Merkezindeki “Büyük Taarruzla ilgili Atatürk Fotoğrafları ve Eski Rize Fotoğrafları” sergisi gezildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa