Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde son dönemde yağan yağışlar sonrasında toprağın doygun olduğu ifade edildi.

        Bölgede son günlerde meydana gelen şiddetli yağışlar nedeniyle toprağında doygun olduğunu ifade eden açıklamada, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve özellikle heyelan riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sitesinden yapılan açıklama şöyle:

        ‘’Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra Orta ve Doğu Karadeniz’de başlayacak olan yağışların, Samsun il merkezi ve batısı ile Trabzon’da kuvvetli (2150 kg/metrekare), Samsun’un doğu ilçeleri, Ordu, Giresun ve Rize çevreleri ile Artvin’in kıyı kesimlerinde şiddetli (75 kg/metrekare ve üzeri) olması bekleniyor. Bölgede son günlerde meydana gelen şiddetli yağışlar nedeniyle toprağında doygun olduğu dikkate alınarak meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve özellikle heyelan riskine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.’’

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa