Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rizeli Olimpiyat Şampiyonu Mehmet Akif Prim adına 8.'si düzenlenecek olan Uluslararası Mehmet Akif Pirim Yıldızlar GrekoRomen Yıldızlar Güreş Turnuvası başlıyor.

        1112 Ağustos tarihleri arasında Rize'nin Pazar ilçesinde bulunan spor salonunda gerçekleştirilecek olan turnuvaya yurtiçi ve yurt dışından yaklaşık 100 sporcunun katılması bekleniyor.

        Türkiye Güreş Federasyonu, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Rize Güreş İl Temsilciliği koordinesinde gerçekleştirilecek turnuva hakkında açıklamalarda bulunan Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, "Güreş Federasyonumuz tarafından bu yıl turnuvaya 5 ülke davet edildi. Türkiye dahil 6 ülkenin sporcuları turnuvada ter dökecekler. Rize'li Olimpiyat Şampiyonumuz adına 8’incisi düzenlenecek olan turnuvada zevkli ve heyecanlı müsabakalar olacağı kanısındayım. Rize'li ve Pazar'lı tüm güreş severleri spor salonuna davet ediyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa