Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, beraberinde DSİ Genel Müdürü Murat Acu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ve Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak ile birlikte Rize’de meydana gelen sel ve taşkınları yerinde incelemek üzere bölgeye geldi.

        Bölgeyi havadan inceledikten sonra Rize merkeze bağlı Taşköprü köyünde incelemelerine devam etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Turhan “Rize ilimizin bazı bölgelerinde oluşan şiddetli yağmur nedeniyle derelerimizde taşkınlar oluştu. Bizde sabahleyin haberi alır almaz eski bakanlarımız Hayati Yazıcı bey, Osman Aşkın Bak bey ve DSİ Genel Müdürümüzle birlikte olayları yerinde incelemek üzere Ankara’dan Rize’ye intikal ettik. Helikopter ile Kalkandere, Güneysu ilçeleri ve Çaykent Beldesinde bulunan derelerdeki akışı izledik. Valimizden, kaymakamlarımızdan bilgi aldık. Çok şükür bir can kaybı yok. Oluşan bazı maddi hasarlar var. Bu hasarları telafi etmek için tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız gerekli çalışmayı yapacaklar. Yağış esnasında sellerden dolayı bazı yollarımızda ulaşımda aksanma yaşandı ama DSİ, belediyelerimiz ve ekiplerimiz tarafından yollar ulaşıma açıldı” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa