Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rize’de dün sabahtan bu yana etkili olan şiddetli yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

        Rize’nin Kalkandere ilçesinde Salarha beldesine bağlı Güzelyurt köyü, Güneysu ilçesine bağlı Yukarı Islahiye mevkiinin ardından yağış merkeze bağlı Muradiye beldesinde de etkili oldu. Muradiye Belde Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, şiddetli yağışların ardından beldelerindeki derelerin taşması sonucu su baskınları, heyelanlar ve taşkınlar yaşandığını söyledi.

        Balcı, beldelerinin yukarı kesimlerinde evlerinde mahsur kalan vatandaşların da olduğunu ve derenin taşması sonucu bazı evlerin yıkılma tehlikesine karşı boşaltıldığını belirtti. Balcı, “DSİ ve Karayolları ekiplerinden yardım istedik. Çalışmalar başladı. Derenin su sevilesi de giderek düşüyor. Şuana kadar her hangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa