Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Muharrem İnce’nin ‘’Oraya benim resmimi de asın’’ açıklamasına cevap verdi.

        AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Gençlik Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile Çayeli ilçesinde seçim bürosu açılışına katıldı.

        Yazıcı burada yaptığı konuşmada geçtiğimiz gün Artvin programına giderken Çayeli’ne uğrayan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ‘’Oraya benim resmimi de asın’’ açıklamasına cevap verdi.

        Yazıcı şu ifadeleri kullandı:

        ‘’Sen kimsin. Hayret bir şey. Ben kaç yıldır burada dolaşıyorum, size benim resmim neden yok, dedim mi? Böyle bir şey olur mu? O resmi oraya koydurabilmesi için onu hak etmesi lazım. Onu bilmiyor. Hak etmeden koydurmaya alışmış. Hak etmeden almaya alışmış, hak etmeden de resmini koydurmaya alışmış. Sakın ha. Burada elbette Mesut Yılmaz bizim hemşerimiz, başbakanlık yapmış. Onun resmini koyarız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan dünya lideri. Elbette onu da başta koyacağız. Adama bak yaptığı kıyasa bak. Bunları duyan hadsizliğini anlar.’’

        CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince geçtiğimiz gün Artvin’in Borçka ilçesindeki programına katılırken dede ocağı Rize’nin Çayeli ilçesine uğramış burada yaptığı açıklamada ilçedeki parkta bulunan Mesut Yılmaz ve Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının yanına 24 Haziran’dan sonra kendi resminin de asılmasını istemişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Rize haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Rize Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Rize İlçeleri
        Tüm Rize Haberleri
         Rize

        Rize

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa