Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Rıdvan Dilmen: Fatih Terim'in cezası vicdanen fazla - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Galatasaray, Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederken mücadelenin tek golü Radamel Falcao'dan geldi. Sarı-kırmızılıların uzun süre beklediği Kolombiyalı yıldız, ilk maçında 3 puanı getirirken Rıdvan Dilmen mücadeleyi NTV'de değerlendirdi. Rıdvan Dilmen'in yorumları şöyle:

        • 2

          "Falcao çok iyi bir oyuncu. Vuruşunda top auta gidiyordu ama gol oldu. Oldukça önemli, dünya yıldızı bir isim. Falcao'yu şu maçla değerlendirmek doğru olmaz. Zaten onu tanıyan biliyor"

        • 3

          "Falcao koşularıyla kendini belli ediyor. Ceza sahasının en iyilerinden biri. Falcao orta sahaya gelip pas atıp koşup gol attı. Diagne'yi böyle düşünebiliyor muyuz? Hayır. O yüzden biri Falcao oldu, diğeri Diagne"

        • 4

          "Saha dışı etkenlerinden sonra Galatasaray'ın performansının daha iyi olacağını bekliyordum. Demoralize başladıkları ligde puan olarak geride değiller"

        • 5

          "YENİ TRANSFER GİBİ GÖRMEK LAZIM"

          "Kasımpaşa genel anlamda sezona iyi başlayamayan bir takımdı. Galatasaray en azından demorilize başladıkları ligde 7 puanı cebine koydu. Ama 4. hafta itibariyle temposu yeterli değil Galatasaray'ın. Ömer Bayram'ın Falcao'yla anlaşması iyiydi. Ömer Bayram'ı yeni transfer olarak görmek lazım takım için"

        • 6

          "BU MAÇTAN DERS ÇIKARTILMALI"

          "Galatasaray mutlaka form tutacak gibi bakabilirler ama temposu çok düşük. Club Brugge deplasmanı var. Galatasaray'ın bu maçtan dersler çıkarması lazım. Sert bir orta sahaları var ve taraftarları da baskı oluşturuyorlar. Tabii ki Kasımpaşa maçını sadece ölçü almamak lazım ama yine de çarşamba gününe kadar derslerini çıkarması lazım"

        • 7

          "Galatasaray'ın kadrosu iyi ama iyi futbol oynamıyorlar. Mutlaka ileriki haftalarda bunu iyi futbola da döndüreceklerdir."

        • 8

          "LEMINA'YI BEĞENDİM"

          "Lemina bence iyi bir oyuncu. Ama sol iç değil sağ içte oynasa daha iyi olur. Futbolda fizik güç çok önemlidir. Önemli olmasa hala biz oynardık. Galatasaray erken değişiklik yapmak zorunda kaldı ama bu takıma yaradı. Lemina'yı ben beğendim. Ama 30 dakikada kuvveti çok düştü."

        • 9

          "Galatasaray'ın ilk 4 hafta itibariyle en oyuncusu Babel. Almanya deplasmanında oynadı, döndü Estonya'da oynadı. Milli maçlarda sadece Babel oynadı ve takımın en iyisiydi. Milli takım arasının fiziki yorgunluğu olmadı."

        • 10

          "Fatih Terim bazen Donk ile Fernando'yu oynatıyordu. Belçika'da da Nzonzi-Lemina-Belhanda üçlüsüyle oynamayabilir. Daha savunmacı bir orta saha çıkarabilir."

        • 11

          "Bence Nzonzi bu boyla, bu fizikle ikili oynayamaz. Sadece 4-1-4-1 sisteminin tek orta sahası olur. İkili oynandığında kaybolup gider. Nzonzi tek ön libero oynayabilir."

        • 12

          "CEZALANDIRILMASI LAZIM"

          "Ben yılların Dilmen'i olarak her şeyi görebiliyorum. Ancak herkes gibi konuşuyorum. 19.05 açıklaması ne kadar yanlışlıkla da denilirse, o kişinin bir yaptırımla cezalandırılması lazım..."

        • 13

          "TUTARSIZLIK VAR"

          Teknik adamlar cezalı olduğu zaman oyuncuların kafaları karışabiliyor bazen saha içerisinde. Ben vicdan olarak Fatih Terim'in ceza almasını istemem. Olayların açığa kavuşmasını istiyorum. Çaykur Rizespor Başkanı 'Silah olsa vururdum' diyor 11 gün, burada Fatih Terim'e bu ceza. Burada şimdi bir tutarsızlık var."

        • 14

          "Galatasaray ilk hafta Denizlispor ile oynadı. Galatasaray o maçta hakem hatasıyla değil, kötü oynayarak kaybetti. Konyaspor maçında Seri'nin kırmızı kartı doğruydu, Fatih Terim'in kendisi de söyledi. Kayserispor zaten tam bir kaostu. Bu maçı da kazandılar. Görünen tabloda Galatasaray'ın itiraz edecek bir durumu yok."

        • 15

          "Neden kavgayla, gürültüyle gidiyoruz. Yöneticiler otursun konuşsun. Öylesine mesajlar veriliyor ki doğru değil. Farklı yerlere götürülüyor, safhane yapılan şeyler değil"

        • 16

          "Neden kavgayla, gürültüyle gidiyoruz. Yöneticiler otursun konuşsun. Öylesine mesajlar veriliyor ki doğru değil. Farklı yerlere götürülüyor, safhane yapılan şeyler değil"

        • 17

          "CEZA BANA VİCDANEN FAZLA GELDİ"

          "Başkan da 'Devletimizden Allah razı olsun' diyor. Ne yapacağız şimdi? Herkes, devlete gidiyor. Ancak dışarıya verilen imaj başka. Çok konuşmak istemiyorum. Fatih Terim'in neden 4 maç ceza almasını isteyeyim? 4 maç ceza bana vicdanen fazla geldi"

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa