Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurulu'na "Başkan Ödülü" - İş-Yaşam Haberleri

        Reklamları kalıp yargılardan arındırarak, dengeli ve ilerici cinsiyet temsillerini teşvik etmek amacıyla Reklam Verenler Derneği (RVD) tarafından Kasım 2017’de kurulan Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurulu'nun, yaptığı çalışmalar nedeniyle WFA’nın Portekiz'in Lizbon kentinde gerçekleştirilen kurul toplantısında, “Başkan Ödülü”ne layık görüldüğü duyuruldu.

        REKLAM

        Dünya çapında 60 ülkenin reklam verenderneklerinin üye olduğu WFA, her yıl pazarlama endüstrisine büyük katkı sağlayan girişimlere “Başkan Ödülü” veriyor.

        'PAZARLAMA SEKTÖRÜNÜ GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR'

        Reklam Verenler Derneği’nin ödülünü RVD Genel Sekreteri Yeşim Koçyiğit’in aldığı törende bir konuşma yapan WFA 2018 Yönetim Kurulu Başkanı David Wheldon, "Ulusal reklam verendernekleri pazarlama sektörünü geliştirmek, iyi uygulamaları tanıtmak ve yaygınlaştırmak için yorulmadan çalışıyor. Ödül alan derneklerin her biri, üyeleri için gerçek değer yaratırken, iş dünyasına ve topluma fayda sağladı" dedi.

        Reklam VerenlerDerneği çatısı altında faaliyet gösteren Reklamda Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kurulu'nun, Kasım 2017’den bu yana reklamları “kalıp yargılardan” arındırmanın önemini ve yollarını öğrenmek/öğretmek için çalıştığı belirtildi.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa