Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Real Madrid'den Neymar'a çılgın teklif! - Futbol Haberleri

        İspanyol basını Real Madrid ile Neymar arasında transfer görüşmelerinin sürdüğünü haberleştirdi! Haberlerde iki tarafın da transfer için istekli olduğu kaydedilirken Real Madrid'in Brezilyalı oyuncu için 350 milyon Euro'luk bonservis bedelini gözden çıkardığına vurgu yapıldı.

        Bunların yanısıra Rusya'da 2018 Dünya Kupası'na hazırlanan Neymar'ın, İspanyol devine gitmek için acele etmediği dile getirildi. Fransa'dan 1 yıl dolmadan ayrılmak istemeyen Neymar, bunun imaj haklarına zararlı olacağı görüşünde. 2019'a kadar PSG'de kalmak isteyen Neymar, tekrar İspanya'ya döndüğü takdirde de yıllık 45 milyon Euro maaş alacak.

        Geçen sezon başında Barcelona'dan, 222 milyon Euro'luk sözleşme fesih bedeli ödenerek PSG yolunu tutan Neymar'ı ise yeni teknik direktör Thomas Tuchel göndermek istemiyor. Alman teknik adamın takımda kalması için Neymar'ı ikna etmek için bir keç daha biraraya geleceği de basına yansıdı.

        REKLAM

        Fransa'daki ilk sezonunda PSG ile Lig, Fransa Kupası ve Lig Kupası şampiyonlukları kazanan Neymar, 20 lig maçına 19 gol ve 13 asist sığdırdı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa