Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Ramazan pidesi fiyatları ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de Ramazan pidesi fiyatları 2019 - Merak Edilenler Haberleri

        Türk ve İslam aleminde Ramazan sevinci yaşanıyor. Ramazan ayındasahur ve iftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan pidesinin, fiyatı günler öncesinden belli olmuştu. İşte Türkiye'nin 3 büyük kentinde 2019 yılı Ramazan ayı pidesi fiyatları...

        RAMAZAN PİDESİ NE KADAR?

        Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan pidesinin fiyatını açıkladı.Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı,"Ankara 300 gramlık Ramazan pidesi 2,5 TL'den satılacak. İstanbul'da İstanbul 350 gr 3 liradan satılacak. İstanbul'da ekmek fiyatı değişikliği gündemimizde yok." dedi. Yumurtalı ve susamlı pidenin kilogram fiyatı ise 10 lira oldu.

        İSTANBUL, ANKARA ve İZMİR'DE RAMAZAN PİDE FİYATLARI

        Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, ramazan pidesi fiyatlarına ilişkin, "İstanbul'da 350 gram pide 3 liradan, Ankara ve İzmir'de 300 gramlık pide 2,5 liradan satılacak." dedi.

        Bu açıklama sonrası gözler, İstanbul Fırıncılar Odası'na çevrilmişti. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile yaptığı görüşme sonrası pide fiyatlarına ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

        REKLAM

        Bu açıklama göre İstanbul'da 350 gram yumurtalı ve susamlı pidenin fiyatı 3,5 TL, 300 gram sade pidenin fiyatı 2,5 TL, 350 gram sade pidenin fiyatı ise 3 TL olarak satışa sunulacak.

        Geçen seneye oranla fiyatlarda 50 kuruşluk bir artış gerçekleşti.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa