Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Son Dakika Haberi... Prof. Dr. Feriha Öz'ün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı - Haberler

        Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde Patoloji Ana Bilim Dalı'ndan emekli Prof. Dr. Feriha Öz'ün koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.

        İstanbul Tabip Odası, "Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Patoloji Ana Bilim Dalı'ndan emekli çok kıymetli Hoca’mız Prof. Dr. Feriha Öz’ü Covid 19 nedeniyle kaybettik. Hepimizin başı sağolsun" açıklamasında bulundu.

        Patoloji Dernekleri Federasyonu BaşkanıProf. Dr. Kemal Bakır, "Değerli meslektaşlarım,Tüm patoloji camiasına bilimsel yanı ile katkı sunmuş, sosyal yanıyla da hepimize dokunmuş ve her zamanki güler yüzüyle bizlere moral vermiş değerli hocamız Prof. Dr. Feriha Öz'ü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Allahtan rahmet diliyoruz.Tüm yakınlarına ve patoloji camiasına baş sağlığı diliyoruz. Bizleri yetiştiren hocamızın yolundan yürümeye devam edeceğiz" dedi.

        BAKAN KOCA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca twitter hesabından başsağlığı mesajı yayınladı.

        Bakan Koca yaptığı paylaşımda, ''COVID-19, çok sayıda hekim yetiştirmiş bir hocamızı bizden aldı. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Feriha Öz’ü kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet diliyorum. Ailesinin, Tıp Camiamızın başı sağ olsun.'' dedi.

        KORONAVİRÜS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa