Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem POMEM sonuçları açıklandı mı, ne zaman ve hangi tarihte açıklanacak? 2022 EGM 28. dönem POMEM sözlü mülakat sonuç sorgulama ekranı erişime açıldı mı? POMEM sonuçları 2022 sorgulama sayfası
        • 1

          Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı işbirliği ile gerçekleştirilen POMEM sonuçları için gözler duyurula çevrildi. POMEM mülakat sonuçları için geri sayım devam ediyor. 8.000 lisans (6.400 erkek ve 1.600 kadın), 2.000 önlisans (1.600 erkek ve 400 kadın) olmak üzere toplam 10.000 öğrenci alımı gerçekleştirecek olan POMEM'in polis memuru ve komiser yardımcısı rütbeleri için yapılan mülakat sonuçlarını açıklaması bekleniyor. İşte 28. dönem POMEM mülakat sonucu hakkında merak edilen bilgiler...

        • 2

          28. DÖNEM POMEM MÜLAKAT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

          28. dönem POMEM sonuçları henüz açıklanmadı. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) sonuçların ne zaman duyurulacağı hakkında bilgi paylaşmadı. 28. Dönem POMEM sonuçlarının Haziran ayında açıklanması bekleniyor.

        • 3

          POMEM SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

          Sınav sonuçları adaylara Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden duyurulacaktır.

          POMEM SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

        • 4

          POMEM NEDİR?

          Emniyet Teşkilatının memur, amir ve yönetici ihtiyacını karşılamak üzere ön lisans, lisansüstü eğitim-öğretim, bilimsel araştırma, yayın ve danışmanlık yapan, bünyesinde fakülte, enstitü ve polis meslek yüksekokulları bulunan bilimsel özerkliğe sahip yükseköğretim kurumudur.

        • 5

          Akademi görev ve yetkileri Polis Yüksek Öğretim Kanunu, Polis Akademisi Yönetim Birimleri Kuruluş Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile düzenlenmiştir.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa