Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Phillip Cocu'dan transfer açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Hollandalı teknik direktör Phillip Cocu, FB TV'de katıldığı programda soruları yanıtladı. Cocu'nun açıklamaları şöyle:

        "Futbolu çok seviyorum. Severek yaptığım bir işin içerisindeyim. Fenerbahçe ile ilgili aklımda çok etkileyici bir atmosfer olduğu kaldı. Taraftarın ilgisi hoşuma gitti. Harika bir atmosfer oluşturuyorlardı, umarım taraftarlar gelir ve takımı sonuna kadar destekler."

        "Her maça hazır olmak için elimizden geleni yapacağız. Sahaya çıktığımızda bu formayı giyiyor olmaktan gurur duyduğumuzu göstermeliyiz. Aile olmalıyız. eğer gerçekten yürekten inanırsak, şansımız çok yüksek. Kimseye hiçbir şey kolay verilmiyor."

        REKLAM

        "Herhangi bir şeye söz veremem ama bu kulübü en iyi düzeye getirmek için elimizden geleni yapacağız."

        "Guus Hiddink ile konuştum. Onunla özel bir ilişkimiz var. Kariyerimde önemli yeri vardır. Onun görüşleri önemliydi. Bu kulübün ne anlam ifade ettiğini ve Türkiye Ligi'ni anlattı. Dirk Kuyt ile konuştum. Kulüp ve şehir hakkında bilgiler verdi."

        "Bir yere gitmeden ikna olmam gerekiyor. Doğru yer mi? Bana uyacak bir yer mi? Oyunculuk dönemimde de bunlara dikkat ederdim. Herkes, Fenerbahçe ile ilgili çok pozitifti."

        "Bizim oyunu kontrol eden ama dengeli oynayan bir takım olmamız gerekiyor. Ben kaybetmeyi sevmem. Ne futbolda ne de kart oyununda. Bizim sahada maksimum performansımızı sergilememiz gerekiyor. Hücum oyuncularımız top bizdeyken serbestliğe sahip olacak. Ama top rakibe geçtiğinde de disiplinli bir şekilde oynamaları gerekecek."

        "Sezon başı kampları genellikle fiziksel idmanlar içerir. Ama biz her gün bir tane de taktik idman yapıp, oyun tarzımızı oyuncularımıza aktarmak istiyoruz. Bizim için önemli şey doğru aklı sahaya yansıtabilmek olacak."

        "Şu anda transfer çalışmalarımızla ilgili fazla bir şey söyleyemem. Bazen doğru çözümü bulmak daha fazla zaman alabilir. Acele verilen karar en doğru karar değildir. Size sadece çok çalıştığımızı söyleyebilirim."

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa