Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Perihan Savaş: Erkan Kolçak Köstendil çok başarılı bir çocuk
        • 1

          Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; oyunculuğu kadar yazarlığı ve yönetmenliğiyle de yeteneğini konuşturan Erkan Kolçak Köstendil, ‘12 Numaralı Adam’ oyunuyla İstanbul’da ilk kez önceki akşam tiyatroseverlerin karşısına çıktı.

        • 2

          Galaya ünlü ismin rol aldığı SHOW TV'nin başarılı dizisi ‘Çukur’ ekibi çıkarma yaptı. Diziden rol arkadaşları Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Kadir Çermik, Kubilay Aka, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Ece Yaşar, Gökşen Ateş dışında dizinin yapımcısı Kerem Çatay, yönetmeni Sinan Öztürk ve senaristi Gökhan Horzum da izlemeye gelen isimler arasında yer aldı.

        • 3

          Ayrıca Gökçe Bahadır, Leyla Lydia Tuğutlu, Bülent Emrah Parlak ve Bige Önal gibi birçok isim de Erkan Kolçak Köstendil'i İstanbul galasında yalnız bırakmadı.

        • 4

          FİT VÜCUDUNUN SIRRI SPOR

          Geceye katılan Gökçe Bahadır, fit vücudunun sırrını açıkladı. Bol bol spor yaptığını söyleyen Bahadır, "Sporla aram çok iyi. Biraz yoga, biraz dalış bir de boks yapıyorum" dedi.

        • 5

          "ERKAN'I ÇOK SEVİYORUM"

          Çukur ekibinin usta oyuncusu Perihan Savaş, gala gecesine katılan bir diğer ünlü isimdi. Savaş, "Erkan o kadar güzel bir çocuk ki... Onu çok seviyorum. Hem güzel bir oyuncu, hem de iyi biri. Koşuşturmasını hep bize anlatıyordu. Biz de kendisini izlemeye geldik. Çok başarılı bir çocuk Erkan" dedi.

        • 6

          Cansu Tosun da eşi Erkan Kolçak Köstendil'i yalnız bırakmadı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa