Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Paris Hilton, Türk kahvaltısına hayran kaldı - Magazin haberleri

        İHA'nın haberine göre, bir etkinliğe katılmak üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gelen Paris Hilton, kaldığı otelde odasına servis edilen Türk kahvaltısının videosunu sosyal medya hesabından yayınladı.

        Dünyaca ünlü Amerikalı model, şarkıcı, aktris ve yazar Paris Hilton, bir otelde Dj'lik yaparak KKTC'nin her tarafından gelen hayranlarına eğlenceli saatler yaşattı. Yoğun ilginin yaşandığı gecede sevenleri, Hilton ile fotoğraf çektirmek için kuyruk oluşturdu. Basının da yoğun ilgi gösterdiği gecede Hilton siyah şık kıyafeti ile sahneye çıktı. Etkinlik öncesi muhteşem havai fişek gösterisi ile birlikte gösterisine başlayan Hilton, kısa bir konuşma yaparak tüm sevenlerini selamladı.

        REKLAM

        TÜRK KAHVALTISINA HAYRAN KALDI

        Bugün Sabah saatlerinde otelden ayrılan Paris Hilton, kaldığı otelde odasına servis edilen Türk kahvaltısının videosunu çekerek Instagram hesabında paylaştı. “Türk kahvaltısı zamanı” ifadelerini kullanan Hilton, ilginç tepkileriyle beğenisini dile getirdi.

        "BALAYI İÇİN KIBRIS'A GELİRİM"

        Kaan K. Kavaloğlu ile gazetecilerin sorularını cevaplayan Hilton, gezmeyi çok sevdiğini ve KKTC’de olduğu için de çok mutlu olduğunu ifade etti. Başka bir organizasyon olması halinde bir kez daha gelmek istediğini söyleyen Hilton, gazetecilerin, "Balayınızda da buraya gelmek ister misiniz?" sorusuna, “Neden olmasın” cevabını verdi.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa