Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Paderborn: 2 - Arminia Bielefeld: 2 (Maç sona erdi) - Futbol Haberleri

        Paderborn ekibinin ilk 11'inde şu isimler yer aldı: Leopold Zingerle, Uwe Hünemeier, Jamilu Collins, Ben Zolinski, Sebastian Schonlau, Philipp Klement, Christopher Antwi-Adjej, Mohamed Drager, Bernard Tekpetey, Sebastian Vasiliadis, Sven Michel

        Arminia Bielefeld takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Stefan Ortega, Florian Hartherz, Jonathan Clauss, Brian Behrendt, Max Christiansen, Tom Schütz, Manuel Prietl, Keanu Staude, Patrick Weihrauch, Fabian Klos, Andreas Voglsammer

        Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz bitti. Arminia Bielefeld oyuncusu Andreas Voglsammer ile Paderborn oyuncusu Sven Michel sarı kartla ilk yarıyı tamamladılar. 46. dakikada Andreas Voglsammer skoru 0-1 olarak değiştirdi.

        Dakika 51 olduğunda Sebastian Schonlau, Paderborn adına ilk golü attı.

        63. dakikada Arminia Bielefeld oyuncusu Fabian Klos skoru 1-2 olarak değiştirdi.

        Maçın son dakikasında Paderborn, Julius Düker ile 2-2 yaptı.

        İkinci 45 dakikada Arminia Bielefeld futbolcuları Florian Hartherz, Manuel Prietl, Keanu Staude, Stefan Ortega ile Paderborn futbolcusu Bernard Tekpetey sarı kart gördü.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Paderborn ekibinde Ben Zolinski, Jamilu Collins, Sebastian Vasiliadis oyundan çıktı, Marlon Ritter, Tobias Schwede, Julius Düker yerine girdi, Arminia Bielefeld takımında ise Prince-Osei Owusu, Sören Brandy, Anderson-Lenda Lucoqui girerken Fabian Klos, Andreas Voglsammer, Keanu Staude çıktı. Maçta başka gol olmadı ve mücadele 2-2 tamamlandı.

        170 kodlu bu mücadelede beraberlik çıkmasının ardından İddaa oynayanlar 3.70 oran kazandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa