Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Ulusoy'dan düğün çıkışı - Magazin haberleri

        Manken Özge Ulusoy, Ivana Sert ve Hakan Akkaya, önceki gün Osmanbey'de bir kumaş firmasının mağaza açılına katıldılar. Firma sahibi Mehmet Bilgen ile birlikte açılış kurdelesini kesen Ulusoy, Sert ve Akkaya daha sonra mağazayı dolaşıp kumaşları incelediler.

        HT Magazin'den Onur Aydın'ın haberine göre; Gelinlik kumaşı inceleme sırasında Özge Ulusoy, kumaşlardan uzaklaşıp renkli kumaşlara bakmayı tercih ederken "Beyazlardan kaçmadım. Renkli giyinmeyi sevdiğim için renkli kumaşlara baktım" dedi. Daha sonra hep birlikte kameraların karşısına geçen Özge Ulusoy, Ivana Sert ve Hakan Akkaya basın mensupların sorularını yanıtladılar.

        Yeni sevgilisi Joaquim Lundholm hakkındaki sorular nedeniyle ünlü manken, zor anlar yaşadı. Londra'da yaşayan sevgilisi Joaquim Lundholm ile olan beraberliğini duyuran Ulusoy'a "Düğün ne zaman?" sorusuna "Yok artık daha neler. Arkadaşlar bunları konuşmak için henüz çok erken. Şunu söyleyebilirim sadece her şey yolunda" dedi.

        Tam o sırada araya giren Hakan Akkaya, "Arkadaşlar damat adayı hakkında biraz bilgi vereyim size. Damat adayımızı çok beğendik. Çok yakışıklı. Birbirlerine de çok yakıştılar. Huyu da güzel. Biz onayladık ve hatta verdik kızı. Biz bu süreci uzun süreden beri biliyoruz. Özge bu konularda yoğurdu öfleyerek yiyen arkadaşlarımızdan. Emin olduktan sonra ortaya çıktılar"dedi.

        Sevgilisi hakkında konuşmaktan kaçınan ve sesiz kalmayı tercih eden Özge Ulusoy, "Şu anda çok utandım" demekle yetindi. Ivana Sert'e yöneltilen evlilik sorusuna, "Ben evlilik sayfasını kapattım hayatımda. Arkadaş olabilirim sadece" diye cevap verdi.

        "Özge ve Çağla'dan sonra Türkiye'ye model gelmedi"

        Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin'in estetikli olduğu ortaya çıkmasından sonra başlayan tartışmaya Ivana Sert ve Hakan Akkaya'da katıldı. Sert, "Ben bu tür yarışmalara estetiksiz baş vurmalı güzeller. Türkiye'de yüzlerce estetiksiz güzel var" dedi.

        Hakan Akkaya ise, "Eskiden o Türkiye güzelleri neydi ya. Özge ve Çağla'dan sonra Türkiye'ye model gelmedi" diyerek yeni bir tartışmamın fitilini ateşledi.

        Özge Ulusoy ise "Dünyanın her yerinde tüm yarışmacılar estetikli olarak yarışmalara katılıyorlar. Gayet beğendim birinci olan kızı" diyerek Şevval Sahin'e destek çıktı.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa