Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

        Ziyarette Vali Coşkun’un yanı sıra Garnizon Komutanı Topçu Albay Emin Yılmaz Sancaktar, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tamer Bilacan, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, şehitlerin aileleri, gaziler ve aileleri hazır bulundu.

        Ziyaret sırasında Fetih Camii İmam Hatibi Mahmut Durmuş tarafından Kur’anı Kerim okundu. Daha sonra İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu şehitler için dua etti.

        Vali Ömer Faruk Coşkun ve protokol mensupları şehitlerin kabirlerini ziyaret ederek karanfil bıraktı. Vali Coşkun, şehit aileleri ile bir süre görüşerek, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

        Şehitlik ziyaretinin ardından, Vali Coşkun, 15 Temmuz Gazisi Hanifi Temurtaş ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

        Bu arada, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası etkinlikleri kapsamında şehitler için mevlit okutuldu. Enverül Hamit Camiinde şehitler için okunan mevlide Vali Ömer Faruk Coşkun, Belediye Başkanı Kadir Kara, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, OTSO Başkanı Devrim Murat Aksoy, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Okunan mevlidin ardından İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından şehitler için dua edildi.

        Mevlit sonrasında cami önündeki vatandaşlara ikramlarda bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa