Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE'de terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla Suriye uyruklu 5 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı.

        İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi (TEM) ekiplerince, çatışma bölgeleri ile irtibatlı faaliyet gösteren şahısların tespiti ve engellenmesine yönelik, istihbarat birimleriyle yapılan ortak çalışmalar aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda, Suriye ülkesinde iken DEAŞ silahlı terör örgütü içerisinde faaliyetleri olduğuna yönelik bilgiler elde edilen Suriye uyruklu U.E., İ. Z., M.E., Y.E. ve M.Ş., sabahın erken saatlerinde il merkezde tespit edilen adreslere yapılan eş zamanlı operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.

        Şüphelilerin üzerlerinde ve kaldıkları i ikametlerde yapılan aramalarda ele geçirilen dijital materyallere el konuldu. Şüphelilerin Osmaniye TEM Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının devam etmekte olduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa