Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de, 20182019 eğitim öğretim yılı sonunda 133 bin 252 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

        Mehmet Akif Ortaokulu’nda karne dağıtımına katılan Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, kentteki 419 okulda 133 bin 252 öğrencinin eğitim öğretimi tamamladığını belirtti.

        Öğrencilere tatilde yapmaları gerekler konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Coşkun, “Bugün öğrencilerimizle karne heyecanını paylaşmak üzere buradayız. Kareler, eğitim öğretim yılında öğrencilerimizin performanslarını ortaya koyuyor, onların nasıl bir insan veya öğrenci olduklarına dair kanaat belgesi değildir. Düşük ve iyi notlar olabilir. Bunlar karşısında sevinilebilir, üzülebilirler ama bu her şey demek değildir. Bunun bilincinde olmak lazım. Eğer notlar düşükse inşallah daha fazla çalışarak bu notları yükseltebilirler Öğrencilerimiz tatilde iyi, dinlensinler. Gelecek seneye enerji depolasınlar ama tatili de boş geçirmesinler, mutlaka kitap okusunlar, kendilerine hobi edinsinler. Dolu dolu bir tatil geçirsinler” dedi.

        Konuşmanın ardından Vali Coşkun ve Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, öğrencilere karnelerini dağıttı.

        Ayrıca öğrencilere “Çocuklarla yapabileceğiniz yaz etkinlikleri” başlıklı broşür verilerek, kitap hediye edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa