Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde Perşembe günü sabah saatlerinde başlayan orman yangını karadan ve havadan müdahalelerle kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası yaklaşık 20 hektarlık kızılçam ormanı yandı.

        Düziçi ilçesi yakınlarında bulunan Serinova köyündeki makilik alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Yangına başta Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın ilk müdahale ekipleri ve çevre il ve ilçelerden gelen arazözler karadan, Adana Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı yangın söndürme helikopterleri ve uçağı ise havadan müdahale etti. Yangın bu sabaha karşı kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası Osmaniye merkeze bağlı Serinova köyü ile Düziçi ilçesine bağlı Elek beldesi arasında kalan yaklaşık 20 hektar kızılçam ormanının yandığı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa