Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’de iki gündür kayıp olarak aranan ve evden ayrıldıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki iki arkadaş, Karaman ilinde bulundu.

        Edinilen bilgiye göre, ailelerine kaldıkları kuran kursu öğrencileri ile birlikte Gaziantep’e geziye gideceğiz diye evden ayrılan ancak geziye hiç katılmadıkları ortaya çıkan 15 yaşında ki Burak Oğ ve Kemalcan Savari adlı iki çocuk için aileleri kayıp başvurusunda bulundu. Son olarak KadirliAdana arası yolcu taşımacılığı yapan bir minibüs şirketinin güvenlik kamerasına yansıyan iki arkadaş için Adana ve çevre illerde arama çalışmaları başlatıldı. Her tarafta aranan iki arkadaştan Burak Oğ annesini arayarak, “Biz Karaman ilindeyiz. Çok pişmanım anne özür dilerim böyle bir şey yaptığım için” demesi üzerine Karaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı çocuk şube polisleri çocukların iki gündür geçici olarak çalıştıkları bir lokanta da bularak Emniyete götürdü. Yapılan sağlık kontrolünün ardından Burak Oğ ve Kemalcan Savari adlı iki çocuk ailelerine teslim edildi. İlk ifadeleri alınan iki çocuğun çalışmak için evden kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa