Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        OSMANİYE'de bir düğünde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada Hasan Hüseyin Kirli (49) hayatını kaybetti, Şahin Kirli yaralandı kaybetti.

        Olay, merkeze bağlı Selimiye Mahallesi'nde meydana geldi. Düzenlenen düğünde kız kaçırma meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen tartışma, kısa sürede büyüdü. Kavgada şüpheli H.A., yanında bulunan tabanca ile Hasan Hüseyin Kirli ile Şahin Kirli'yi vurarak yaraladı. Olay yerine çağrılan ambulans ile özel bir hastaneye kaldırılan Hasan Hüseyin Kirli, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak  yaşamını yitirdi. Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve omzundan yaralanan Şahin Kirli'nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Hasan Hüseyin Kirli'nin  ölüm haberini alan yakınları, sinir krizi geçirdi. Polis, şüpheli H.A.'yı kısa sürede suç aleti tabancayla birlikte yakalayarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa