Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye Belediyesi'nin, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Gününde, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi karşısında yaptırdığı Şehit Ömer Halisdemir Meydanı törenle açıldı.

        Belediye Başkanı Kadir Kara, açılışa katılan misafirleri Şehit Ömer Halisdemir Meydanı girişinde karşıladı.

        Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun, "15 Temmuz etkinlikleri çerçevesinde Şehit Ömer Halisdemir Meydanı açılışında sizlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

        Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise 15 Temmuz'un simge isimlerinden olan şehit Ömer Halisdemir adını verdikleri

        meydanın açılışına katılanlara teşekkür ederek, "Yerel yönetim olarak bir hizmeti gerçekleştirirken bu hizmetin beraberinde de sosyolojik etkiyi düşünmek zorundayız. 15 Temmuz bir kalkışma bir takım ülkelerin iş birliği ile yapılan işgal planıydı. Cumhurbaşbakanımızın hemşerimiz Devlet Bahçeli'nin dirayetli duruşuyla milletimizin de bunlara karşı gelmesiyle emniyet teşkilatımızın dik duruşuyla bu eylem önlenmiş Türkiye bugün yoluna daha güçlü bir devlet olarak devam edecektir" dedi.

        Konuşmaların ardından Şehit Ömer Halisdemir Meydanı dualar eşliğinde açıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa