Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olanların anısına oluşturulan hatıra ormanında ilk fidanlar toprakla buluştu.

        Kaymakamlık ve Orman İşletme Müdürlüğünce oluşturulan fidan dikim törenine Kaymakam Ömer Coşkun, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

        Kaymakam Coşkun, törende yaptığı konuşmada, "15 Temmuz gecesi Türkiye’de milli iradeye karşı gerçekleştirilmek istenen darbe teşebbüsü sırasında canlarını ortaya koyarak şehit olan, kamu görevlileri ve vatandaşlarımız için hatıra ormanına fidan dikmek amacıyla bir aradayız. 15 Temmuz gecesi Türkiye de milli egemenliğe karşı bir kalkışma gerçekleşmiş ve halkın iradesini farklı noktalara taşımak isteyen bir grubun çalışması sonrasında başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız olmak üzere ilgili kurumlarımız ve halkımızın bir araya gelerek ortaya koyduğu bir çalışmayla bu önlenmiştir. Öncelikle bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun, ailelerine en iyi dileklerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

        Daha sonra Kaymakam Coşkun ve beraberindekiler 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Hatıra Ormanı’nda, şehitlerin adının verildiği çam ağaçlarını toprakla buluşturdu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa