Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Osmaniye'de Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına girdikten sonra akıntıya kapılarak kaybolan 4,5 yaşındaki çocuğun cesedi bulundu. Küçük çocuğun cesedi, yapılan otopsinin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

        Alınan bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Toprakkale ilçesi, Şehit Emrah Yazgan Caddesi üzerinde bulunan DSİ'ye ait sulama kanalına giren 4,5 yaşındaki Hasan Şahin Gönüller, bir süre sonra akıntıya kapılarak sulama kanalında kayboldu. Ailesinin haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve AFAD ekipleri geldi. Sulama kanalı suyunun kesilmesiyle yapılan aramada, çocuğun cesedi bugün sabah Adana'nın Ceyhan ilçesi sınırlarından geçen sulama kanalında bulundu.

        Hasan Şahin Gönüller'in cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından Toprakkale ilçesine getirilerek, gözyaşları arasında toprağa verildi. Mezar başında fenalık geçiren anne görüntü alan basın mensuplarına tepki gösterdi.

        Bu arada, İlyas ve Döne çiftinin iki hafta önce erken doğum sebebiyle bir çocuklarını daha kaybettiği öğrenildi. Bir kız çocukları bulunan Gönüller ailesi, iki haftada iki büyük acıyı yaşamış oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Osmaniye haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Osmaniye Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Osmaniye İlçeleri
        Tüm Osmaniye Haberleri
         Osmaniye

        Osmaniye

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa